ОБЛІК В ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ (РЕСТОРАНИ) ПРИ ЗАСТОСУВАННІ НОВІТНІХ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Людмила Кирильєва, Андрій Янчев, Дарія Кирильєва

Анотація


У статті розглянуто організаційні та методичні аспекти обліку розрахунків з клієнтами ресторанного бізнесу через термінал.

Ключові слова


ресторанний бізнес; облік; витрати; платіжний термінал; еквайрінг; еквайр; сліп

Повний текст:

PDF>PDF

Посилання


Нечаюк, Л.І. Готельно-ресторанний бізнес-менеджмент [Текст] : навчальний посібник / Л.І. Нечаюк, Н.О. Телеш. – К. : Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с

Кравчук, В. Ринок карткових платежів України: міжнародний досвід та національне регулювання [Текст] : аналітичний звіт / В.Кравчук, О. Прем'єрова . – К.: АДЕФ, 2012. – 60 с.

Про платіжні системи та переказ коштів в Україні : за станом на 10.04.2014 [Електронний ресурс] / Верховна Рада України; Закон від 05.04.2001 № 2346-III. – Режим доступу : zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2346-14. – Заголовок з екрана (дата звернення 10.04.2014 р.).

Про здійснення операцій з використанням спеціальних платіжних засобів : за станом на 10.04.2014 / Національний банк; Постанова, Положення, Повідомлення [...] від 30.04.2010 № 223. – Режим доступу : http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0474 -10. – Заголовок з екрана (дата звернення 10.04.2014 р.).

Котенко, Л.М. Облік товарних операцій в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства [Текст] : навч . посіб. / Л.М. Котенко, Н.В. Манжос, Н.В. Бойченко . – Харків: ХДУХТ, 2008. – 323с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.



Ліцензія Creative CommonsГО "Науковий клуб "СОФУС"
Львівський торговельно-економічний університет
Подільський державний аграрно-технічний університет